Wilt u graag met uw leerlingen een musical opvoeren en bent u op zoek naar meer informatie? Het Verkeerde Beentje helpt u graag met uitzoeken van de geschikte musical voor uw klas. In ons aanbod vindt u musicals gebaseerd op kinderboeken. Zo vertelt u met uw leerlingen echt een uniek verhaal.

Bestel een musical en ontvang de nodige informatie

Een musical spelen met uw leerlingen is een leuke uitdaging en vraagt dan ook om de nodige informatie. Als u bij ons een musical bestelt, ontvangt u altijd een uitgebreid pakket. Hierdoor verloopt het proces van uw musical helemaal volgens plan. Op onze website vindt u per musical de nodige informatie: een korte inhoud, de speelduur en het aantal rollen. Daarbij kunt u op onze website enkele nummers van de musical beluisteren en enkele pagina’s van het script lezen. Wilt u een musical voor een speciale editie, zoals een kerstmusical of een jubileummusical? Ook dat is mogelijk bij ons!

Kies een moderne musical die past bij de leefwereld van uw leerlingen

Alle onze musicals voor de basisschool zijn gebaseerd op kinderboeken. Het zijn dus kwaliteitsvolle verhalen met een stoere en grappige uitstraling. De muziek bestaat dan ook uit swingende koorliedjes, coole rapmuziek en ontroerende solo’s. Wilt u graag meer informatie over een van onze musicals? We vertellen u graag alles over onze producties als u belt naar 073 614 47 55.

Bestel eenvoudig het musicalpakket

Wilt u uw leerlingen een onvergetelijk afscheid geven van groep 8? Of wilt u een musical doen met een van de andere groepen? Dan kiest u via onze website de musical van uw keuze.  Vervolgens bestelt u deze eenvoudig door het invullen van het bestelformulier. U krijgt dan de betreffende musical digitaal opgestuurd. Heeft u nog vragen over ons aanbod aan musicals voor groep 8? Bel dan gerust naar 073 6144755.

Bekijk ook eens deze musicals