Wilt u graag een kerstmusical organiseren op uw basisschool? Dan bestelt u een originele productie bij Het Verkeerde Beentje in Den Bosch. Wij produceren unieke musicals voor de basisschool die gebaseerd zijn op kinderboeken. Laat uw leerlingen, van groep 1 tot 8, schitteren in een kindermusical met kerst door een echt kerstverhaal uit te voeren.

Een kerstmusical op maat voor uw leerlingen

Bij het organiseren van een kerstmusical op de basisschool wordt al snel gedacht aan het klassieke kerstverhaal, vaak uitgevoerd door groep 8. Een musical met kerst biedt echter nog veel meer mogelijkheden. Wij denken graag met u mee hoe u een originele kindermusical met kerst uitvoert. In ons aanbod vindt u musicals die gebaseerd zijn op kinderboeken. Hierdoor krijgt u een origineel en grappig verhaal met spannende elementen. Daarbij bevat de kerstmusical genoeg rollen voor iedere leerling, zodat iedereen zijn of haar moment krijgt om in de spotlights te staan. Bovendien zijn de liedjes enorm swingend en haalbaar voor ieder kind. Op onze website kunt u alvast luisteren naar enkele van de nummers en een paar pagina’s van de toneeltekst lezen.

Betrek de hele basisschool bij de kerstmusical

Op vele scholen is het een traditie: de jaarlijkse kerstmusical is het oorspronkelijke kerstverhaal, uitgevoerd door groep 8. Maar ook voor andere klassen is het erg leuk om een musical met kerst uit te voeren. Welke kindermusical u ook met kerst wilt opvoeren, als er maar muziek, gezelligheid en een ‘happy end’ in zit, valt deze zeker in goede aarde. Laat ook een andere klas dan groep 8 een keer het kerstverhaal uitvoeren. U maakt van de kerstmusical op uw basisschool juist een succes als u aan afwisseling in verhalen doet. Ook is het bij kerstmusicals het leukst als de hele school erbij betrokken is. Een musical uitgevoerd door kleuters is net zo leuk als eentje gespeeld door de kinderen uit hogere klassen.

Bestel uw kerstmusical online

Breng gezelligheid in uw basisschool met een kerstmusical. In ons aanbod vindt u titels zoals ‘Geen stille nacht’ of ‘Het tweede kerstkind’. Dit zijn originele kerstmusicals die u makkelijk organiseert in uw school. Wilt u een van deze titels bestellen? Dan doet u dit eenvoudig door het bestelformulier in te vullen. Heeft u nog vragen over de beschikbare titels? Dan mag u ons altijd contacteren op het telefoonnummer 073 614 47 55. Bekijk ook eens onze andere producties, zoals de musicals gebaseerd op Kinderen voor Kinderen.

Bestel eenvoudig het musicalpakket

Wilt u uw leerlingen een onvergetelijk afscheid geven van groep 8? Of wilt u een musical doen met een van de andere groepen? Dan kiest u via onze website de musical van uw keuze.  Vervolgens bestelt u deze eenvoudig door het invullen van het bestelformulier. U krijgt dan de betreffende musical digitaal opgestuurd. Heeft u nog vragen over ons aanbod aan musicals voor groep 8? Bel dan gerust naar 073 6144755.

Bekijk ook eens deze musicals