Wilt u graag een kerstmusical organiseren op uw basisschool in ’s Hertogenbosch? Dan bestelt u een originele productie bij Het Verkeerde Beentje. Wij produceren unieke musicals voor de basisschool, die gebaseerd zijn op kinderboeken. Ontdek snel onze mooie kerstverhalen en laat uw leerlingen schitteren in de volgende schoolmusical.

Een kerstmusical op maat voor uw leerlingen

Een kerstmusical in ’s Hertogenbosch kan veel meer zijn dan het oorspronkelijke kerstverhaal. In ons aanbod vindt u musicals die gebaseerd zijn op kinderboeken. Hierdoor krijgt u een origineel en grappig verhaal met spannende elementen. Daarbij bevat de kerstmusical genoeg rollen voor iedere leerling, zodat iedereen zijn of haar moment krijgt om in de spotlights te staan. Bovendien zijn de liedjes enorm swingend en haalbaar voor ieder kind. Op onze website kunt u alvast luisteren naar enkele van de nummers en een paar pagina’s van de toneeltekst lezen.

Bestel uw kerstmusical online

In ons aanbod vindt u titels zoals ‘Geen stille nacht’ of ‘Het tweede kerstkind’. Dit zijn originele kerstmusicals, die u makkelijk organiseert in uw school. Wilt u een van deze titels bestellen? Dan doet u dit eenvoudig door het bestelformulier in te vullen. Heeft u nog vragen over de beschikbare titels? Dan mag u ons altijd contacteren op het telefoonnummer 073 614 47 55. Bekijk ook eens onze andere producties, zoals de musicals gebaseerd op Kinderen voor Kinderen

Bestel eenvoudig het musicalpakket

Wilt u uw leerlingen een onvergetelijk afscheid geven van groep 8? Dan kiest u via onze website eenvoudig een geschikte eindmusical voor de basisschool. Vervolgens bestelt u deze eenvoudig door het invullen van het bestelformulier. Heeft u nog vragen over ons aanbod aan musicals voor groep 8? Bel dan gerust naar 073 614 47 55.

Bekijk ook eens deze musicals