Afscheidsmusical Goudkust

GOUDKUST is, anders dan de naam doet vermoeden, een volksbuurt waar de bewoners het niet zo nauw nemen met regels en plichten. Zeg maar: een ‘prachtbuurt’.

Eén van de straten is de Goudenregenstraat. Er is weinig geld maar wel veel gezelligheid. Op een dag valt de hoofdprijs van de Straatloterij op de Goudenregenstraat. En met het geld komen de problemen. Achterdocht, jaloezie en ongewenst bezoek verpesten in no time de sfeer.

Dan verschijnt ene Pepe Dinero op het toneel. Hij haalt de radeloze bewoners over mee te gaan naar Spanje voor zijn cursus ‘Geld Maakt Gelukkig’. De kinderen mogen ook mee. Gelukkig maar, want Pepe is een gladjakker van de ergste soort. Het vermoeden van de kinderen dat hij uit is op het geld blijkt maar al te waar.

Alleen, hoe ontmasker je een aalgladde oplichter? En wat doen die Russen aan het ontbijtbuffet?
Proeftekst Goudkust

Goudkust Demo

Tekst:Jan de Waard n.a.v. het boek ‘GOUDKUST in spanje’ van Annemarie Bon
Muziek:Jan de Waard
Illustratie:Andrea Kruis
Uitgever:Van Holkema en Warendorf
Aantal rollen:Minimaal 20, maximaal 47
Voor:De bovenbouw
Aantal liedjes:11
Speelduur:70 minuten

Geen musical is compleet zonder de juiste liedjes

Wilt u uw leerlingen een onvergetelijk afscheid geven van groep 8? Dan kiest u via onze website eenvoudig een geschikte eindmusical voor de basisschool. Vervolgens bestelt u deze eenvoudig door het invullen van het bestelformulier. Heeft u nog vragen over ons aanbod aan musicals voor groep 8? Bel dan gerust naar 073 614 47 55.

Bekijk ook eens deze musicals