Waaruit bestaat een musicalpakket?

  • Script Het script bevat naast de uitgeschreven dialogen en liedteksten ook regie-aanwijzingen en suggesties voor spel, kleding en decor.
  • Bladmuziek De bladmuziek bevat de liedteksten, de melodielijnen en de akkoorden.
  • 2 CD’s Een CD bevat zowel de ingezongen als de instrumentale muziek alsmede de eventuele geluidseffecten. U kunt tevens een digitale CD aanvragen op de bestellijst. Via We Transfer wordt de CD verzonden.
  • Boek Het boek, waarop de musical is gebaseerd (indien van toepassing).
  • Opvoeringsrecht Geldig tot een jaar na factuurdatum.
  • Regieboekje Een apart regieboekje bevat een aantal nuttige algemene regie-aanwijzingen en enkele drama-oefeningen ter voorbereiding van het repetitieproces (n.v.t. bij onderbouw-musicals).
  • 10 Tekstboekjes OF de digitale tekst Bij de bestelling kunt u deze keuze aangeven De digitale tekst wordt aangeleverd in een Word bestand en naar een opgegeven email-adres gestuurd.

Zelf kopiëren van het materiaal is niet toegestaan! (met uitzondering van de digitale tekst voor uitsluitend eigen gebruik)

Extra tekstboekjes, cd’s enz. zie extra’s op de prijslijst. Belangrijk: opvoeringsrechten Door het aanschaffen van de musical verwerft u automatisch de opvoeringsrechten. Deze rechten gelden voor één locatie. Het is verboden de musical op meerdere locaties op te voeren of materiaal van deze musical ter beschikking te stellen aan derden. Doet u dat wel, dan overtreedt zowel u als degene die het door u verstrekte materiaal illegaal gebruikt de wet op de auteursrechten en riskeert u beiden strafrechtelijke vervolging. Bovenstaande betreft opvoeringen waarbij geen entree geheven wordt. Wordt er wel entree geheven dan gelden wettelijk vastgelegde richtlijnen. U kunt hierover contact met ons opnemen.

Wijze van betalen

Het factuur wordt naar een opgegeven email-adres gestuurd via Moneybird. Het is de verantwoordelijkheid van de contactpersoon dat deze factuur bij de betalingsbevoegde instantie terecht komt. Als de eerste factuur niet tijdig wordt betaald, zijn wij genoodzaakt een herinnering te sturen. Hieraan zijn kosten verbonden. De prijzen zijn inclusief BTW* en verzendkosten. Onze verkoopvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de KvK: nummer 16070520 BTW-nummer: 8109.62.366.B01 Rekeningnummer: NL86ABNA0523531583 * BTW samenstelling:

  • CD’s en digitale scripts: 21%
  • Boeken, scripts en leerlingenboekjes: 9%
  • Opvoeringsrecht en porto: vrijstelling

Levertijd

Uw bestelling wordt doorgaans binnen twee werkdagen verwerkt en opgestuurd. Als u na een week nog niets ontvangen heeft is het raadzaam even contact met ons op te nemen. (073-6144755)

Adres

Het pakket wordt op het opgegeven adres of postbus geleverd. Bij onjuiste adresgegevens of als op het adres geen pakketten worden aangenomen, worden de extra portokosten gefactureerd. (Post.nl laat normaal gesproken een afhaalbewijsje achter) Als de levering in een VAKANTIE valt kunt u een adres opgeven waar het pakket in elk geval kan worden afgeleverd.