Wilt u graag een jubileummusical organiseren in uw basisschool en bent u op zoek naar een originele productie? Dan bestelt u een passend musicalpakket bij Het Verkeerde Beentje. Wij bieden musicals aan die geschikt zijn om met alle leerlingen te spelen. Ontdek snel ons aanbod.

Maak van uw jubileummusical een onvergetelijke productie

Wilt u uw schoolfeest groots opzetten, omdat het een jubileumjaar is? Dan is het een goed idee om de productie van een jubileummusical te organiseren. Alle leerlingen en enkele leerkrachten krijgen een rol in de productie, waardoor de musical uw school nog hechter maakt. In ons aanbod vindt u musicalpakketten met alle benodigdheden om uw productie op te zetten. Dit pakket bevat: het script, de nodige bladmuziek, cd’s, het kinderboek waarop uw musical is gebaseerd, een regieboekje, tekstboekjes (of een digitale tekst) en het opvoeringsrecht.

Bestel een musical met swingende liedjes

Waaraan moet de productie van uw jubileummusical voldoen? Zoekt u een grappig en spannend verhaal? Dan bent u hiervoor bij ons aan het juiste adres. Wij creëren producties gebaseerd op kinderboeken, met leuke liedjes die geschikt zijn voor de hele school. Wedden dat de ouders en grootouders naar hartenlust mee applaudisseren? U bestelt een van onze musicals eenvoudig via het bestelformulier. Voor vragen kunt u altijd terecht op het telefoonnummer 073 614 47 55.

Bestel eenvoudig het musicalpakket

Wilt u uw leerlingen een onvergetelijk afscheid geven van groep 8? Of wilt u een musical doen met een van de andere groepen? Dan kiest u via onze website de musical van uw keuze.  Vervolgens bestelt u deze eenvoudig door het invullen van het bestelformulier. U krijgt dan de betreffende musical digitaal opgestuurd. Heeft u nog vragen over ons aanbod aan musicals voor groep 8? Bel dan gerust naar 073 6144755.

Bekijk ook eens deze musicals