Bent u op zoek naar een musical voor kinderen in ’s Hertogenbosch? Bekijk dan het aanbod van Het Verkeerde Beentje. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van musicals voor de basisschool. Deze musicals zijn altijd gebaseerd op een goed Nederlands kinderboek. Wilt u ook graag een musical opvoeren met uw klas? Lees dan snel verder.

Wat zijn uw verwachtingen bij een musical voor kinderen?

Een musical maken met de kinderen van uw klas in ’s Hertogenbosch is een spannende uitdaging. Daarbij wilt u uiteraard een verhaal op de planken brengen wat past in hun leefwereld. Daarom bieden wij producties aan die gebaseerd zijn op goede Nederlandse kinderboeken. Hierbij bent u altijd verzekerd van een verhaal vol spannende en grappige momenten. Daarbij voorzien wij de musical voor kinderen altijd van passende muziek. De liedjes zijn altijd verschillend van stijl, maar ondersteunen wel het verhaal. De liedjes zijn erg toegankelijk, waardoor ze haalbaar zijn voor ieder kind. Zelfs voor de kleuterklas zijn er musicals beschikbaar.

Plaats snel uw bestelling

Zijn de kinderen van uw klas al helemaal klaar om te werken aan de musical? Kies dan snel een passende productie voor uw klas, bijvoorbeeld de musical De keizer en de nachtegaal, en plaats een bestelling via het bestelformulier. Vervolgens ontvangt u snel alle benodigdheden voor de productie. Heeft u nog vragen over onze producties? We helpen u graag verder als u belt naar 073 614 47 55.

Bestel eenvoudig het musicalpakket

Wilt u uw leerlingen een onvergetelijk afscheid geven van groep 8? Dan kiest u via onze website eenvoudig een geschikte eindmusical voor de basisschool. Vervolgens bestelt u deze eenvoudig door het invullen van het bestelformulier. Heeft u nog vragen over ons aanbod aan musicals voor groep 8? Bel dan gerust naar 073 614 47 55.

Bekijk ook eens deze musicals