Bent u op zoek naar een musical voor kinderen? Bekijk dan het aanbod van Het Verkeerde Beentje uit Den Bosch. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van musicals voor de basisschool. Deze musicals zijn altijd gebaseerd op een goed Nederlands kinderboek. Wilt u ook graag een musical opvoeren met uw klas? Lees dan snel verder.

Wat zijn uw verwachtingen bij een musical voor kinderen?

Een musical maken met de kinderen van uw klas is een spannende uitdaging. Daarbij wilt u uiteraard een verhaal op de planken brengen wat past in hun leefwereld. Daarom bieden wij producties aan die gebaseerd zijn op goede Nederlandse kinderboeken. Hierbij bent u altijd verzekerd van een verhaal vol spannende, ontroerende en grappige momenten. Daarbij voorzien wij de musical voor kinderen altijd van passende muziek. Denk hierbij aan coole rapnummers en swingende koorliedjes. De liedjes verschillen van stijl, maar ondersteunen wel het verhaal. De liedjes zijn erg toegankelijk, waardoor ze haalbaar zijn voor ieder kind. Zelfs voor de kleuterklas zijn er musicals beschikbaar. Bovendien beschikken de producties die wij aanbieden over voldoende rollen voor ieder kind. Zo weet u zeker dat elke leerling zijn of haar moment krijgt om te schitteren.

Plaats snel uw bestelling

Zijn de kinderen van uw klas al helemaal klaar om te werken aan de musical? Kies dan snel een passende productie voor uw klas. Laat uw leerlingen kennismaken met diverse vormen van jeugdtheater via onze producties. Op onze website plaatst u eenvoudig een bestelling via het bestelformulier. Vervolgens ontvangt u snel alle benodigdheden voor de productie. Heeft u nog vragen over onze diensten? We helpen u graag vanuit ons kantoor in Den Bosch als u belt naar 073 614 47 55.

Bestel eenvoudig het musicalpakket

Wilt u uw leerlingen een onvergetelijk afscheid geven van groep 8? Of wilt u een musical doen met een van de andere groepen? Dan kiest u via onze website de musical van uw keuze.  Vervolgens bestelt u deze eenvoudig door het invullen van het bestelformulier. U krijgt dan de betreffende musical digitaal opgestuurd. Heeft u nog vragen over ons aanbod aan musicals voor groep 8? Bel dan gerust naar 073 6144755.

Bekijk ook eens deze musicals