Superschool

Er is iets raars aan de hand op Riks nieuwe school. De kinderen daar maken namelijk graag huiswerk. Ze vinden voetballen maar niks omdat het agressie opwekt maar ze zijn wel dol op topografie. Ze roepen ‘Yes!’ als de juf een dictee aankondigt en in de pauze doen ze niets liever dan lekker doorwerken! Het is een echte Superschool! Dus gaat Rik op onderzoek uit, samen met Ietje en Timo, twee andere ‘normalen’. Als ze ontdekken dat er rare dingen met de kinderen gebeuren worden ze bang. Doodsbang! Wie kun je nog vertrouwen? Wat is de rol van de geheimzinnige Denzel? En hoe lang duurt het nog voordat ook Timo, Ietje en Rik zullen veranderen in leergierige griezels?

Titelsong een YouTube filmpje

De musical ‘SUPERSCHOOL!’ is gebaseerd op het boek ‘KLEM!’ van Mirjam Oldenhave. Er zijn 32 rollen maar ook met (vanaf) 20 kinderen is de musical te spelen. Er zitten 2 rapnummers, 3 solo’s en 6 koorliedjes in. Het verhaal is spannend maar er zit ook humor in. Het boek ‘KLEM!’ is razend populair bij de kinderen waardoor ze zeker met groot enthousiasme deze musical zullen willen spelen.

Proeftekst Superschool:

Superschool Demo

Tekst:Mirjam Oldenhave (boek), Jan de Waard (script)
Muziek:Jan de Waard
Illustratie:Studio Boot
Uitgever:Ploegsma
Aantal rollen:Minimaal 20, maximaal 34
Voor:Groep 7/8
Aantal liedjes:9
Speelduur:60 minuten

Geen musical is compleet zonder de juiste liedjes

Wilt u uw leerlingen een onvergetelijk afscheid geven van groep 8? Dan kiest u via onze website eenvoudig een geschikte eindmusical voor de basisschool. Vervolgens bestelt u deze eenvoudig door het invullen van het bestelformulier. Heeft u nog vragen over ons aanbod aan musicals voor groep 8? Bel dan gerust naar 073 614 47 55.

Bekijk ook eens deze musicals