Bent u op zoek naar een geschikte musical voor groep 8 om op een leuke manier afscheid te nemen van de basisschool? Dan bestelt u een eindmusical met een sterk verhaal voor groep 8 bij Het Verkeerde Beentje. Wij bieden schoolmusicals aan die gebaseerd zijn op kinderboeken.

Een musical voor groep 8 in ’s Hertogenbosch met een sterk verhaal

De eindmusical in de basisschool is een belangrijk moment. De kinderen nemen afscheid van groep 8 en maken de grote stap naar de brugklas. Een musical maken is dan ook een uniek traject om samen met de hele klas te beleven. In ons aanbod vindt u dan ook verschillende eindmusicals geschikt voor alle leerlingen van groep 8. De verhalen zijn gebaseerd op kinderboeken, als de Boskampi’s en Minoes. Daarbij heeft elk verhaal originele muziek. De liedjes zijn erg gevarieerd, van ontroerende solo’s tot coole rapnummers. Op die manier is er zeker voor elk kind uit groep 8 een gepaste rol en wordt het gegarandeerd een mooi afscheid. Daarbij is het mogelijk om de eindmusical gratis te laten aanpassen aan het aantal leerlingen in uw groep 8.

Beluister al elke voorproefjes

Een eindmusical voor de basisschool in ’s Hertogenbosch moet mooi, spannend en grappig zijn. Daarom baseren wij onze eindmusicals voor groep 8 altijd op kinderboeken die aan deze voorwaarden voldoen. We zijn dan ook altijd op zoek naar de beste verhalen, die iedereen kan bekoren. Als een boek ons geschikt lijkt, nemen we contact op met de uitgeverij voor de auteursrechten. Vervolgens bewerken we het boek tot een script met ongeveer tien liedjes. Bent u benieuwd naar de muzieknummers van onze musicals voor groep 8? Per verhaal kunt u alvast naar enkele nummers luisteren en heeft u toegang tot enkele pagina’s van het script.

Bestel eenvoudig het musicalpakket

Wilt u uw leerlingen een onvergetelijk afscheid geven van groep 8? Dan kiest u via onze website eenvoudig een geschikte eindmusical voor de basisschool. Vervolgens bestelt u deze eenvoudig door het invullen van het bestelformulier. Heeft u nog vragen over ons aanbod aan musicals voor groep 8? Bel dan gerust naar 073 614 47 55.  
.

Bestel eenvoudig het musicalpakket

Wilt u uw leerlingen een onvergetelijk afscheid geven van groep 8? Of wilt u een musical doen met een van de andere groepen? Dan kiest u via onze website de musical van uw keuze.  Vervolgens bestelt u deze eenvoudig door het invullen van het bestelformulier. U krijgt dan de betreffende musical digitaal opgestuurd. Heeft u nog vragen over ons aanbod aan musicals voor groep 8? Bel dan gerust naar 073 6144755.

Bekijk ook eens deze musicals