Bent u op zoek naar een musical voor uw klas die gebaseerd is op een van de betere Nederlandse boeken? Bekijk dan het aanbod van Het Verkeerde Beentje. Wij produceren schoolmusicals die gebaseerd zijn op de leukste kinderboeken van Nederland. Zo bent u altijd verzekerd van een goed verhaal op kindermaat.

Waarom kiest u voor een musical gebaseerd op een van de betere boeken?

Schoolmusicals gebaseerd op een van de betere kinderboeken van Nederland hebben heel wat troeven in huis. Zo bent u bijvoorbeeld altijd verzekerd van een sterk verhaal dat aansluit bij de leefwereld van uw leerlingen. De boeken die wij omzetten naar een musical bevatten altijd spannende, grappige en ontroerende momenten, zoals de musical van Circus Hoeplakee. Daarbij bevat elke musical ongeveer tien liedjes. Deze nummers zijn erg gevarieerd en melodieus, waardoor ze haalbaar zijn voor ieder kind. Ook wanneer u een musical wilt organiseren voor de kleutergroep.

Wat ontvangt u als u een van onze musicals bestelt?

Als u een van onze schoolmusicals gebaseerd op een van de vele originele kinderboeken van Nederland bestelt, ontvangt u een uitgebreid pakket. In dit pakket zit al het benodigde materiaal om de productie op poten te zetten. Denk hierbij aan bladmuziek, regieboekje en de nodige teksten. Daarnaast ontvangt u ook de boeken waarop de musical is gebaseerd.

Maak er een onvergetelijk feest van

Een schoolmusical opvoeren is een feest voor de leerlingen, leerkrachten en ouders. Verras daarom iedereen met een krachtige musical gebaseerd op een van de originele kinderboeken. Bekijk ons aanbod, lees al enkele pagina’s van het script en beluister al enkele liedjes. Heeft u besloten welke musical u wilt opvoeren? Dan plaatst u eenvoudig een bestelling. Wilt u graag meer weten over onze werkwijze bij schoolmusicals die gebaseerd zijn op Nederlandse kinderboeken? Bel dan gerust naar 073 614 47 55.

Bestel eenvoudig het musicalpakket

Wilt u uw leerlingen een onvergetelijk afscheid geven van groep 8? Of wilt u een musical doen met een van de andere groepen? Dan kiest u via onze website de musical van uw keuze.  Vervolgens bestelt u deze eenvoudig door het invullen van het bestelformulier. U krijgt dan de betreffende musical digitaal opgestuurd. Heeft u nog vragen over ons aanbod aan musicals voor groep 8? Bel dan gerust naar 073 6144755.

Bekijk ook eens deze musicals