Bent u op zoek naar een originele eindmusical voor uw klas? Het Verkeerde Beentje creëert schoolmusicals op basis van kinderboeken. Wilt u graag een spannend en grappig verhaal op de planken brengen? Met een van onze afscheidsmusicals bent u altijd zeker dat ieder kind zal schitteren.

Een eindmusical in ’s Hertogenbosch met swingende liedjes

De afscheidsmusical is een belangrijk moment voor groep 8. Daarom wilt u uiteraard dat ieder kind met een goed gevoel (en toch wat knikkende knietjes) het podium betreedt. Al onze nieuwe musicals zijn gebaseerd op kinderboeken. Hierbij wordt het verhaal omgezet naar een toneelscript met een tiental liedjes. De liedjes bestaan uit swingende koorliedjes, gevoelige solo’s en stevige rapnummers. Elk liedje ondersteunt het verhaal en zorgt voor de sfeer van de eindmusical.

Schoolmusicals voor kleine en grote klasgroepen

Hoeveel personages zijn er nodig in uw eindmusical? Het is immers belangrijk dat voor ieder kind een gepaste rol heeft in de afscheidsmusical. Veel klassen bestaan uit twintig tot dertig leerlingen, maar er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen. Welk verhaal u ook uitkiest voor uw klas: het wordt een herinnering voor het leven.

Ontvang een uitgebreid musicalpakket

In ons aanbod vindt u verschillende verhalen die geschikt zijn als eindmusical. Op de website vindt u onze huidige verhalen. Per titel krijgt u een korte inhoud, de duur van de voorstelling, het aantal rollen en de audio van enkele nummers. Wanneer u een van onze schoolmusicals bestelt, ontvangt u een musicalpakket. Dit pakket bestaat uit: .

  • Een script
  • Bladmuziek
  • Twee CD’s
  • Boek waarop de musical is gebaseerd
  • Opvoeringsrecht
  • Regieboekje
  • Tien tekstboekjes of de digitale tekst. Het is mogelijk om extra boekjes bij te bestellen.

Vul het bestelformulier in

Weet u al in welke eindmusical u uw kinderen wilt zien schitteren? Verras ze dan met een van onze originele verhalen. Op de prijslijst ziet u duidelijk de prijs van elke afscheidsmusical. Vervolgens bestelt u de eindmusical eenvoudig via het bestelformulier. U kunt ook contact met ons opnemen door te bellen naar 073 614 47 55.

 

Bestel eenvoudig het musicalpakket

Wilt u uw leerlingen een onvergetelijk afscheid geven van groep 8? Dan kiest u via onze website eenvoudig een geschikte eindmusical voor de basisschool. Vervolgens bestelt u deze eenvoudig door het invullen van het bestelformulier. Heeft u nog vragen over ons aanbod aan musicals voor groep 8? Bel dan gerust naar 073 614 47 55.

Bekijk ook eens deze musicals