Bent u op zoek naar een originele eindmusical voor uw klas? Het Verkeerde Beentje, gevestigd in Den Bosch, creëert musicals op basis van kinderboeken. Wilt u graag een spannend en grappig verhaal op de planken brengen? Met een van onze afscheidsmusicals bent u altijd zeker dat ieder kind uit groep 8 zal schitteren.

Een eindmusical met swingende liedjes

De eindmusical op de basisschool is een belangrijk moment voor de kinderen. Deze afscheidsmusical vindt altijd plaats in groep 8 en is toch een speciale dag. Daarom wilt u uiteraard dat ieder kind met een goed gevoel (en toch wat knikkende knietjes) het podium betreedt. Al onze nieuwe musicals zijn gebaseerd op kinderboeken. Hierbij wordt het verhaal omgezet naar een toneelscript met een tiental liedjes. De liedjes bestaan uit swingende koorliedjes, gevoelige solo’s en stevige rapnummers. Elk liedje ondersteunt het verhaal en zorgt voor de sfeer van de eindmusical. Op die manier is er zeker voor elk kind uit groep 8 een gepaste rol en wordt het gegarandeerd een mooi afscheid. Daarbij is het voor elke basisschool mogelijk om de eindmusical gratis te laten aanpassen aan het aantal leerlingen in uw groep 8.

Musicals voor kleine en grote klasgroepen

Hoeveel personages zijn er nodig in de eindmusical voor uw basisschool? Het is immers belangrijk dat voor ieder kind uit groep 8 een gepaste rol heeft in de afscheidsmusical. Veel klassen bestaan uit twintig tot dertig leerlingen, maar er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen. Welk verhaal u ook uitkiest voor uw klas: het afscheid van groep 8 wordt een herinnering voor het leven.

Ontvang een uitgebreid musicalpakket

In ons aanbod vindt u verschillende verhalen die geschikt zijn als afscheidsmusical voor in groep 8. Op de website vindt u onze huidige verhalen. Per titel krijgt u een korte inhoud, de duur van de voorstelling, het aantal rollen en de audio van enkele nummers. Wanneer u bij ons een afscheidsmusical bestelt, ontvangt u een musicalpakket. Dit pakket bestaat uit:

  • Een script
  • Bladmuziek
  • Twee cd’s
  • Boek waarop de musical is gebaseerd
  • Opvoeringsrecht
  • Regieboekje
  • Tien tekstboekjes of de digitale tekst. Het is mogelijk om extra boekjes bij te bestellen.

Beluister al elke voorproefjes

Een eindmusical voor de basisschool moet mooi, spannend en grappig zijn. Het is een afscheid dat gevierd moet worden; een echte feestmusical dus. Daarom baseren wij onze eindmusicals voor groep 8 altijd op kinderboeken die aan deze voorwaarden voldoen. We zijn dan ook altijd op zoek naar de beste verhalen, die iedereen kunnen bekoren. Als een boek ons geschikt lijkt, nemen we vanuit ons kantoor in Den Bosch contact op met de uitgeverij voor de auteursrechten. Vervolgens bewerken we het boek tot een script met ongeveer tien liedjes. Bent u benieuwd naar de muzieknummers van onze eindmusicals voor groep 8 van de basisschool? Per verhaal kunt u alvast naar enkele nummers luisteren en heeft u toegang tot enkele pagina’s van het script voor een van de schoolmusicals.

Vul het bestelformulier in

Weet u al met welke eindmusical u uw kinderen afscheid wilt laten nemen van groep 8? Verras ze dan met een van onze originele verhalen. Op de prijslijst ziet u duidelijk de prijs van elke musical. Vervolgens bestelt u de afscheidsmusical eenvoudig via het bestelformulier. U kunt ook contact met ons opnemen door te bellen naar 073 614 47 55.

Bestel eenvoudig het musicalpakket

Wilt u uw leerlingen een onvergetelijk afscheid geven van groep 8? Of wilt u een musical doen met een van de andere groepen? Dan kiest u via onze website de musical van uw keuze.  Vervolgens bestelt u deze eenvoudig door het invullen van het bestelformulier. U krijgt dan de betreffende musical digitaal opgestuurd. Heeft u nog vragen over ons aanbod aan musicals voor groep 8? Bel dan gerust naar 073 6144755.

Bekijk ook eens deze musicals