Een musical gebaseerd op Kinderen voor Kinderen opvoeren op uw school? Dat kan! In het aanbod van Het Verkeerde Beentje vindt u originele schoolmusicals die een echt feest zijn om te maken met uw leerlingen. Daarbij ontvangt u altijd een goed verhaal waarin elk kind zal schitteren. Bekijk snel ons aanbod.

Wilt u Kinderen voor Kinderen naar uw school halen? Organiseer een musical!

Kinderen voor Kinderen naar uw school halen is natuurlijk een leuk idee. Door te kiezen voor een echte show voegt u ook een leuk verhaal aan uw musical toe. De schoolmusicals die wij aanbieden, zijn gebaseerd op originele kinderboeken. Deze verhalen bevatten altijd de nodige spanning, humor en ontroerende momenten. Daarnaast is elke musical voorzien van een tiental muzieknummers. De muziek is erg afwisselend, waardoor er voor elke leerling een leuke en haalbare uitdaging is.

Ontdek onze leuke titels

Wilt u graag uw school betrekken in een voorstelling met de allure van Kinderen voor Kinderen? Dan helpen we u graag bij het uitkiezen van een originele titel zoals De Roze Rapper of De verdwijning van de mislukte Barbie. Deze producties kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor een jubileummusical. U bestelt de musicals eenvoudig online. Vervolgens ontvangt u een uitgebreid musicalpakket met alle benodigdheden om het stuk op de planken te brengen. We voegen bovendien regelmatig nieuwe musicals toe aan ons aanbod. Heeft u nog vragen over ons aanbod? Dan mag u altijd bellen naar 073 614 47 55.

Bestel eenvoudig het musicalpakket

Wilt u uw leerlingen een onvergetelijk afscheid geven van groep 8? Of wilt u een musical doen met een van de andere groepen? Dan kiest u via onze website de musical van uw keuze.  Vervolgens bestelt u deze eenvoudig door het invullen van het bestelformulier. U krijgt dan de betreffende musical digitaal opgestuurd. Heeft u nog vragen over ons aanbod aan musicals voor groep 8? Bel dan gerust naar 073 6144755.

Bekijk ook eens deze musicals