Wanneer u op zoek bent naar een uitgebreide lijst aan schoolmusicals, moet u bij Het Verkeerde Beentje zijn. Wij hebben diverse leuke musicals in ons assortiment. Kies voor een spannend, grappig of juist erg ontroerend verhaal. Voor elke klas op uw school hebben wij een geschikte musical, of het nu om de bovenbouw, middenbouw of onderbouw gaat. Bekijk snel ons aanbod en vind een verhaal dat bij uw klas past.

Schoolmusicals voor elke leeftijdsgroep

Ons aanbod aan schoolmusicals is erg divers. Hiermee spelen wij in op de diversiteit aan leeftijden. Kinderen die een musical op school opvoeren moeten wel deel uitmaken van een verhaal dat aansluit bij hun leefwereld. Wij zorgen ervoor dat zowel klassen in de middenbouw als bovenbouw voldoende opties hebben, zodat je als school altijd een musical vindt die bij uw leerlingen past. Ook musicals voor de onderbouw vindt u bij ons. Voor elke leeftijdsklasse is er een geschikt verhaal. Op het uitvoeren van de schoolmusicals uit ons assortiment heeft de grootte van uw klas weinig tot geen invloed. In uitzonderlijke gevallen passen wij de musical gratis aan, zodat u deze probleemloos op school kunt vertonen.

Keuze uit diverse originele verhalen

Indien u een van onze schoolmusicals bestelt, bent u verzekerd van een origineel verhaal. Omdat het om het uitvoeren van kindermusicals gaat, zijn de verhalen vaak gebaseerd op een kinderboek. Hierbij is wel duidelijk onderscheid gemaakt in leeftijdscategorie√ęn. De inhoud van een musical voor de bovenbouw verschilt enorm vergeleken met die van de middenbouw. Zo krijgt elke klas de kans om een musical op school te vertonen die bij de leeftijd past. Ook wordt er bij de producties rekening mee gehouden dat elk kind over een rol beschikt. Bij alle schoolmusicals krijgt elk kind de kans om te schitteren.

Kies een musical die bij uw klas past

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Het Verkeerde Beentje? Bij ons kunt u altijd terecht voor informatie over de schoolmusicals. Wanneer u ons in Den Bosch gevestigde bedrijf benadert, bieden wij u een uitgebreide keuzelijst aan. Bij elke musical staat aangegeven of deze meer geschikt is voor de bovenbouw of voor de middenbouw. Heeft u een keuze gemaakt? Geef deze dan door via ons bestelformulier. Voor verdere vragen over het organiseren van een musical op school bereikt u ons eenvoudig via ons telefoonnummer 073 614 47 55.

Bestel eenvoudig het musicalpakket

Wilt u uw leerlingen een onvergetelijk afscheid geven van groep 8? Of wilt u een musical doen met een van de andere groepen? Dan kiest u via onze website de musical van uw keuze.  Vervolgens bestelt u deze eenvoudig door het invullen van het bestelformulier. U krijgt dan de betreffende musical digitaal opgestuurd. Heeft u nog vragen over ons aanbod aan musicals voor groep 8? Bel dan gerust naar 073 6144755.

Bekijk ook eens deze musicals