Een ruim aanbod aan nieuwe musicals voor de basisschool vindt u bij Het Verkeerde Beentje. Wij vertalen leuke en interessante kinderboeken naar musicals op maat van kinderen. Bij ons kiest u altijd voor een leuk verhaal in een modern jasje. Ontdek snel ons aanbod.

Nieuwe musicals met een stoer, grappig én ontroerend verhaal

Wanneer u met uw klas een musical op de planken wilt brengen, bijvoorbeeld voor een feest, is het belangrijk dat het verhaal aansluit bij de leefwereld van uw leerlingen. Daarom kiest u in ons aanbod altijd voor nieuwe en moderne musicals. Zo bevatten de musicals leuke rapnummers en swingende koorliedjes. Onze musicals zijn gebaseerd op kinderboeken, bijvoorbeeld:

Daarbij vindt u in ons aanbod ook nieuwe musicals voor kleine en grote klasgroepen. Zo bent u er zeker van dat ieder kind een rol krijgt die bij hem of haar past.

Smeer de stembanden maar vast in

Bij Het Verkeerde Beentje doen we er alles aan om een evenwichtig aanbod aan nieuwe musicals aan te bieden. We voegen dan ook regelmatig nieuwe producties toe aan ons aanbod. Bent u geïnteresseerd in een van onze titels en staan uw leerlingen te popelen om aan dit avontuur te beginnen? Dan bestelt u snel en eenvoudig het nodige materiaal voor uw schoolmusical via het bestelformulier. Heeft u nog vragen over de realisatie van onze producties of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer 073 614 47 55.

Bestel eenvoudig het musicalpakket

Wilt u uw leerlingen een onvergetelijk afscheid geven van groep 8? Of wilt u een musical doen met een van de andere groepen? Dan kiest u via onze website de musical van uw keuze.  Vervolgens bestelt u deze eenvoudig door het invullen van het bestelformulier. U krijgt dan de betreffende musical digitaal opgestuurd. Heeft u nog vragen over ons aanbod aan musicals voor groep 8? Bel dan gerust naar 073 6144755.

Bekijk ook eens deze musicals