Een leuk aanbod aan feestmusicals voor basisscholen in Nederland vindt u bij Het Verkeerde Beentje. Nemen uw leerlingen binnenkort afscheid van de basisschool? Dan viert u dit met een leuke eindmusical met een goed verhaal. Bekijk snel ons aanbod en vind de perfecte musical voor uw school.

De origineelste feestmusicals van Nederland vindt u bij ons

Onze feestmusicals zijn gebaseerd op de beste kinderboeken van Nederland. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw leerlingen een sterk verhaal op de planken komen. Daarbij is elke musical voorzien van eigenzinnige muziek. Denk hierbij aan coole rapnummers, swingende koorliedjes en ontroerende solo’s. Wij zorgen er dan ook voor dat u een van de meest kwalitatieve eindmusicals van Nederland krijgt. Zo geeft u aan uw leerlingen een herinnering voor het leven.

Musicals voor kleine en grote groepen

Onze feestmusicals worden opgevoerd in basisscholen over heel Nederland. De meeste van de producties zijn geschikt voor gemiddelde klasgroepen van twintig tot dertig leerlingen. Natuurlijk zijn er ook uitzonderingen, voor het aantal leerlingen onder de twintig en boven de dertig. Zo weet u zeker dat u in ons aanbod een geschikte eindmusical vindt voor uw groep 8 in Nederland.

Haal snel een van onze producties naar uw klas

Op onze website kunt u alvast luisteren naar enkele liedjes en leest u enkele pagina’s van elke productie. Heeft u besloten welke eindmusical u wilt opvoeren in uw basisschool in Nederland? Dan bestelt u deze eenvoudig online. Hierbij garanderen we u een snelle levering, zodat u snel met uw leerlingen aan de slag kan. Wilt u graag meer weten over onze feestmusicals gebaseerd op de beste kinderboeken van Nederland? Bel dan naar 073 614 47 55.

Bestel eenvoudig het musicalpakket

Wilt u uw leerlingen een onvergetelijk afscheid geven van groep 8? Of wilt u een musical doen met een van de andere groepen? Dan kiest u via onze website de musical van uw keuze.  Vervolgens bestelt u deze eenvoudig door het invullen van het bestelformulier. U krijgt dan de betreffende musical digitaal opgestuurd. Heeft u nog vragen over ons aanbod aan musicals voor groep 8? Bel dan gerust naar 073 6144755.

Bekijk ook eens deze musicals