Wilt u uw leerlingen kennis laten maken met de wereld van het jeugdtheater? Dan is het een leuk idee om een musical van Het Verkeerde Beentje te spelen. Vanaf onze locatie in Den Bosch bieden wij verschillende titels aan voor zowel de onder- en bovenbouw. Al onze musicals zijn gebaseerd op een goed kinderboek. Ontdek snel de mogelijkheden op het gebied van kindertoneel voor uw klas en bekijk ons assortiment.

Laat uw klas al spelend kennismaken met jeugdtheater

Wanneer u uw leerlingen wilt laten kennismaken met jeugdtheater, zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt met de klas in ’s Hertogenbosch op uitstap gaan of u kunt zelf het theater in huis halen. Daarnaast is het natuurlijk leuk om zelf met de leerlingen aan de slag te gaan, zodat ze een beter beeld krijgen van het reilen en zeilen van het theater. Daarbij biedt een musical altijd een leuke uitdaging voor de hele klas. Er zijn producties voor kleine en grote klasgroepen en de musical bevat altijd leuke nummers. Op deze manier kan elke leerling zijn ei kwijt.

Bestel eenvoudig uw musicalpakket

Wilt u graag samen met uw leerlingen een blik werpen op de wereld van het jeugdtheater? Bekijk dan snel de verschillende beschikbare titels voor kindermusicals. Al onze producties zijn gebaseerd op kinderboeken met een goed verhaal. Op onze website vindt u de nodige informatie over al onze musicals. Zo heeft u altijd een duidelijk beeld van wat u mag verwachten van een bepaalde productie. Heeft u een titel gekozen voor uw kindertoneel? Dan bestelt u het musicalpakket eenvoudig door het bestelformulier in te vullen. Heeft u nog vragen over onze mogelijkheden betreft jeugdtheater? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 073 614 47 55. Vanuit ons kantoor in Den Bosch helpen wij u graag!

Bestel eenvoudig het musicalpakket

Wilt u uw leerlingen een onvergetelijk afscheid geven van groep 8? Of wilt u een musical doen met een van de andere groepen? Dan kiest u via onze website de musical van uw keuze.  Vervolgens bestelt u deze eenvoudig door het invullen van het bestelformulier. U krijgt dan de betreffende musical digitaal opgestuurd. Heeft u nog vragen over ons aanbod aan musicals voor groep 8? Bel dan gerust naar 073 6144755.

Bekijk ook eens deze musicals