Bent u op zoek naar een leuke en haalbare kleutermusical? Dan vindt u deze in het aanbod van Het Verkeerde Beentje, gevestigd in Den Bosch. Bij ons vindt u leuke producties op maat voor de onderbouw. Verrast uw klas binnenkort ouders en grootouders met een leuke musical? Lees dan snel verder.

Speel een kleutermusical met leuke nummers

Wat zijn uw verwachtingen bij een kleutermusical? Uiteraard wilt u een haalbare productie, waarin ieder kind schittert. De kleutermusicals in ons aanbod zijn gebaseerd op leuke Nederlandse kinderboeken. Hierdoor ontvangt u altijd een verhaal dat aansluit bij de leefwereld van de kinderen. Denk hierbij aan verhalen als Sneeuwwitje of Hans met de gouden gans. Daarbij bevat elke musical leuke en swingende nummers, die iedereen luidkeels kan meezingen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een musical gebaseerd op Kinderen voor Kinderen. Op onze website vindt u een duidelijk overzicht van de beschikbare kleutermusicals. Per productie ziet u duidelijk de speelduur, het aantal rollen, de liedjes en de korte inhoud. Daarbij kunt u alvast enkele pagina’s van het script lezen en enkele nummers beluisteren.

Vraag vandaag nog uw musicalpakket aan

Bent u helemaal klaar om met uw klas een kleutermusical op te voeren? Dan bestelt u uw gekozen productie eenvoudig online. Vervolgens ontvangt u snel een pakket met het nodig materiaal om aan de slag te gaan. Heeft u nog vragen over onze werkwijze of zoekt u een speciaal product, zoals een kerstmusical? Bel dan gerust naar ons kantoor Den Bosch via het nummer 073 614 47 55.

Bestel eenvoudig het musicalpakket

Wilt u uw leerlingen een onvergetelijk afscheid geven van groep 8? Of wilt u een musical doen met een van de andere groepen? Dan kiest u via onze website de musical van uw keuze.  Vervolgens bestelt u deze eenvoudig door het invullen van het bestelformulier. U krijgt dan de betreffende musical digitaal opgestuurd. Heeft u nog vragen over ons aanbod aan musicals voor groep 8? Bel dan gerust naar 073 6144755.

Bekijk ook eens deze musicals