Sneeuwwitje en de 7 gangsters

Sneeuwwitje en haar Prins leven alweer een paar jaar lang en gelukkig maar bij Sneeuwwitje sluipt de twijfel binnen. ‘Is dit het nou?’ Ze verveelt zich en begint te verlangen naar de oneffenheden uit het gewone leven. De Prins echter wil daar niet van weten en na een forse ruzie verlaat Sneeuwwitje gedesillusioneerd het Sprookjesbos. Ze vindt onderdak in het café van Henk en Marie, alwaar ze als dienstertje aan het werk kan.

De Prins mist haar en geeft de Zeven Dwergen opdracht haar te gaan zoeken. Deze vermommen zich als gangsters en gaan de gewone wereld binnen. De Koningin is blij van Sneeuwwitje verlost te zijn, zeker als ze van haar spion verneemt dat Sneeuwwitje dik en lelijk aan het worden is. Als de Prins zijn liefje terugvindt is ze zo dichtgegroeid dat hij haar niet meer terug wil hebben. Gelukkig is er inmiddels iets moois en echts gegroeid tussen Sneeuwwitje en de goeiige cafébaas Henk. Als dan ook de Boze Koningin nog een vrijer vindt komt alles alweer gewoon goed.

Proeftekst Sneeuwwitje en de 7 gangsters

sneeuww.7.gangsters.Demo

Tekst:Luuk Pleysier
Muziek:Jan de Waard
Naar idee van:Hans Walther, Tjitske Muller en Conny Wilhelmus
Voor:Minimaal 10, maximaal 28
Aantal liedjes:6
Speelduur:60 minuten

Geen musical is compleet zonder de juiste liedjes

Wilt u uw leerlingen een onvergetelijk afscheid geven van groep 8? Dan kiest u via onze website eenvoudig een geschikte eindmusical voor de basisschool. Vervolgens bestelt u deze eenvoudig door het invullen van het bestelformulier. Heeft u nog vragen over ons aanbod aan musicals voor groep 8? Bel dan gerust naar 073 614 47 55.

Bekijk ook eens deze musicals