Flits de nieuwsjagers

Elke maand nieten Lotte en Daan de schoolkrant in elkaar, ook al wordt die door niemand, echt NIEMAND gelezen. Meester Geurts bepaalt namelijk wat er wel of niet in komt, dus…… de schoolkrant is slaapverwekkend braaf. Op een dag komt Toni bij de schoolkrantclub. ‘Die krant is zó saai!’ zegt hij. ‘Er staan geen nieuwtjes in, maar oudjes!’ Hij heeft gelijk. De anonieme briefjes en gewaagde moppen die meester Geurts afkeurt en in de prullenbak gooi, zijn eigenlijk veel interessanter. Die gaan bijvoorbeeld over de Bende van Boelie, waar iedereen zo bang voor is. En over de geheimzinnige schooldief, die jaszakken leegrooft. Daarom is het de hoogste tijd voor een nieuwe krant: FLITS! (Alles wat niet in de schoolkrant mag!) En dan niet op duf papier, maar DIGITAAL! Een heuse SITE! Zonder de bemoeienis van Geurts!

Daan voelt zich een echte journalist. En Lotte een echte hoofdredacteur. Maar dan ontdekken ze iets ergs over Boelie en zijn bende. En het wordt echt gevaarlijk! Durven ze wel door te gaan met FLITS?

Tekst:Jan de Waard
Muziek:Jan de Waard
Illustratie:Rick de Haas
Aantal liedjes:10
Voor:De bovenbouw
Speelduur:75 minuten
Aantal rollen:Minimaal 24, maximaal 34

Geen musical is compleet zonder de juiste liedjes

Wilt u uw leerlingen een onvergetelijk afscheid geven van groep 8? Dan kiest u via onze website eenvoudig een geschikte eindmusical voor de basisschool. Vervolgens bestelt u deze eenvoudig door het invullen van het bestelformulier. Heeft u nog vragen over ons aanbod aan musicals voor groep 8? Bel dan gerust naar 073 614 47 55.

Bekijk ook eens deze musicals