Kindertoneel maken met uw leerlingen in ’s Hertogenbosch kan leuk en uitdagend zijn voor ieder kind. Kies daarom voor een van de unieke musicalproducties van Het Verkeerde Beentje. Wij creëren leuke musicals op basis van kinderboeken. Zo bent u verzekerd van een goed verhaal, waar de leerlingen zich helemaal in kunnen uitleven. Ontdek snel het aanbod op onze website.

Maak van het kindertoneel van uw klas een onvergetelijke productie

Wat zijn uw verwachtingen wanneer u kiest om kindertoneel te maken met uw klas? Uiteraard wilt u een kwaliteitsvol verhaal. Daarom vindt u in ons aanbod musicals die gebaseerd zijn op Nederlandse kinderboeken. Deze verhalen bevatten spannende, ontroerende en grappige elementen. Het verhaal sluit dus volledig aan bij de leefwereld van uw leerlingen. Ook de muziek past helemaal in hun universum. Denk hierbij aan coole rapnummers en swingende koorliedjes. De producties die wij aanbieden beschikken over voldoende rollen voor ieder kind. Zo weet u zeker dat elke leerling zijn of haar moment krijgt om te schitteren.

Ontvang snel het nodige materiaal

Staan uw leerlingen in ’s Hertogenbosch al helemaal te springen om kennis te maken met de wereld van het kindertoneel? Dan bestelt u uw favoriete titel eenvoudig via het bestelformulier. Vervolgens ontvangt u snel het musicalpakket met al het benodigde materiaal om de productie op poten te zetten. Heeft u nog vragen over de ontwikkeling van onze producties? We beantwoorden graag al uw vragen als u belt naar 073 614 47 55.

Bestel eenvoudig het musicalpakket

Wilt u uw leerlingen een onvergetelijk afscheid geven van groep 8? Of wilt u een musical doen met een van de andere groepen? Dan kiest u via onze website de musical van uw keuze.  Vervolgens bestelt u deze eenvoudig door het invullen van het bestelformulier. U krijgt dan de betreffende musical digitaal opgestuurd. Heeft u nog vragen over ons aanbod aan musicals voor groep 8? Bel dan gerust naar 073 6144755.

Bekijk ook eens deze musicals