Een bende in de boverbouw 2.0

Omdat Juf Ineke gaat verhuizen krijgt de klas van Freddy, Marloes, Mo en Kim een nieuwe, jonge en onervaren meester, vers van de opleiding. De stoere Diederik ruikt zijn kans. Hij duikt in het tijdelijke ‘machtsvacu├╝m’ en richt een spannende bende op. Daarmee hoopt hij de populairste jongen van de klas te worden. Alleen zal hij dan moeten afrekenen met die paar leerlingen die daar niet aan wensen mee te werken.Diederik raakt zo vervuld van zijn ‘missie’ dat hij de realiteit uit het oog verliest. Het loopt dan ook behoorlijk uit de hand.

De eerste versie van deze musical is uit 1998. Toen had nog nooit iemand van rap gehoord. Omdat dit verhaal zich prima voor rap leent zijn er enkele nieuwe liedjes (waaronder dus rap) aan de musical toegevoegd. Ook is alles opnieuw ingezongen.
Bende2.0.Demo

Tekst:Jacques Vriens, Jan de Waard
Muziek:Jan de Waard
Illustratie:Annet Schaap
Uitgever:Van Holkema en Warendorf
Aantal rollen:Minimaal 20, maximaal 30
Voor:Groep 7/8
Aantal liedjes:7
Speelduur:60 minuten

Geen musical is compleet zonder de juiste liedjes

Wilt u uw leerlingen een onvergetelijk afscheid geven van groep 8? Dan kiest u via onze website eenvoudig een geschikte eindmusical voor de basisschool. Vervolgens bestelt u deze eenvoudig door het invullen van het bestelformulier. Heeft u nog vragen over ons aanbod aan musicals voor groep 8? Bel dan gerust naar 073 614 47 55.

Bekijk ook eens deze musicals