De Verschrikkelijke Schoolmeester 2.0

De klas van Toni en Tina krijgt een nieuwe meester. En omdat zowel leerkrachten als sommige ouders de klas als best lastig ervaren wordt er gezocht naar iemand met autoriteit. En die wordt gevonden! Het is Meester Bulder, de strengste schoolmeester van het land! Als gesjeesd astronaut houdt hij er een militaristisch regiem op na! Dit tot verdriet en wanhoop van de kinderen, maar tot vreugde van de volwassenen.

De kinderen gaan op zoek naar manieren om van de verschrikkelijke Bulder af te komen. En dat valt nog niet mee! Pas de derde poging slaagt. Maar dan is het ook spektakel!!

De eerste versie van deze musical is uit 2003. Maar omdat Dolf Verroen het Boekenweekgeschenk heeft mogen schrijven wordt deze klassieker nu opnieuw uitgebracht. De liedjes zijn opnieuw ingezongen en de tekst is aangepast. (want iets opnemen met een cassetterecorder? Daar hebben we tegenwoordig mobieltjes voor!)

Inclusief:¬†POSTER ‘Plan voor de totaal opvoeding van het kind’

Tekst:Jan de Waard n.a.v. gelijknamige het boek van Dolf Verroen
Muziek:Jan de Waard
Omslag:Auke Herrema
Uitgever:Leopold
Aantal rollen:Minimaal 22, maximaal 32
Voor:De bovenbouw
Aantal liedjes:10
Speelduur:Ongeveer 75 minuten

Geen musical is compleet zonder de juiste liedjes

Wilt u uw leerlingen een onvergetelijk afscheid geven van groep 8? Dan kiest u via onze website eenvoudig een geschikte eindmusical voor de basisschool. Vervolgens bestelt u deze eenvoudig door het invullen van het bestelformulier. Heeft u nog vragen over ons aanbod aan musicals voor groep 8? Bel dan gerust naar 073 614 47 55.

Bekijk ook eens deze musicals